Modèles d’exposition en déstockage : Abris de jardin d’expo à prix compétitifs. Voir Liste

Kwaliteit en authenticiteit

Domi is al bijna 40 jaar specialist op het vlak van tuinhuizen. In deze periode is Domi uitgegroeid tot de referentie in België op het vlak van houten constructies voor de tuin.

Om zich duidelijk te kunnen onderscheiden van de concurrenten en de ketens voor grootdistributie, voorziet Domi al zijn producten van echtheidscertificaten. Domi waarborgt de afkomst van het hout en staat garant voor een kwalitatief productieproces met, en dat spreekt voor zich, een goede dienstverlening voor zijn klanten.

Kwaliteitsgarantie van ons gecertificeerd hout

Al het hout dat we gebruiken voor onze tuinhuizen of garages is afkomstig uit Scandinavië. Dit hout, van hoogwaardige kwaliteit (klasse 4), biedt ons de mogelijkheid om u een langdurige garantie te bieden, met uitzondering van de risico’s die verbonden zijn aan de bewegingen van het hout of de ondergrond.

Wij willen u er ook op wijzen dat hout een natuurlijk product is dat heel wat voordelen biedt, maar ook enkele tekortkomingen vertoont. Hout als natuurlijk massief materiaal, kan samentrekken en uitzetten onder invloed van de weersomstandigheden. Het kan ook barsten en/of verbuigen.

Neem contact op met ons

Voor meer informatie of een idee van onze prijzen, kan u onze online catalogus hier raadplegen. Wilt u een geprint exemplaar ontvangen? Vraag onze brochure aan op info@domi.be en wij sturen u zo snel mogelijk een exemplaar.