Bien stocker le bois de chauffage : Différents modèles allant de 2 à 7 stères. Contactez-nous !

Over

De kracht van Domi: de ambachtelijke productie.

Het klinkt misschien onwaarschijnlijk, maar de productie van bepaalde producten in beperkte oplage (10 tot 50 stuks) kan qua prijs wel degelijk concurreren met producten uit massaproductie.
Dankzij zijn ambachtelijke productiecapaciteit kan Domi producten “op maat” aanbieden.
Zoals een poort op maat, omheining op maat of terras op maat. Verschillende mensen hebben ontelbare verschillende wensen. Daarom werkt Domi werkt permanent aan nieuwe ontwerpen.

Eigen modellen

Domi ontwerpt zijn eigen modellen tuinhuizen, speeltuigen, tafels, pergola’s…

Eigen projectontwerp

Domi stelt zich ten dienste van de klant in de ontwikkeling van zijn eigen projectontwerp.

Knowhow

Domi ademt hout. De knowhow op het vlak van houtbewerking is al meer dan 40 jaar de rode draad in de geschiedenis van ons bedrijf. Onze werkplaats bruist van de bedrijvigheid.

Als u houdt van het buitenleven in stijl, zal de schoonheid en kwaliteit van Domi u zeker kunnen bekoren. We houden van hout en willen u graag van dit duurzame product en passie laten genieten in uw tuin. Droom alvast van een stijlvol tuinhuis of romantisch poolhouse in prachtig dennenhout dat werd behandeld in een autoclaaf. Wij maken een zorgvuldige selectie van onze materialen en denken hierbij steeds aan het milieu. Dag na dag wringen onze ervaren schrijnwerkers zich in alle bochten om uw tuinhuis te bouwen.

Wilt u ten volle en zorgeloos kunnen genieten van uw tuin en het leven in de buitenlucht? Geniet u graag van een leuke zomeravond met vrienden in een perfecte setting? Dan bent u aan het juiste adres.

Domi is gepassioneerd door design voor buitenshuis.
Domi helpt u om uw tuin om te toveren tot uw favoriete plek dankzij ons uitgebreide gamma kwaliteitsvolle tuinhuizen, constructies in eikenhout, poorten en vele andere houten elementen voor uw tuin.
U kan dus steeds kiezen voor een stijl die perfect aansluit op uw woning en de architectuur van uw tuin. Kortom, Domi heeft alles in huis om uw tuin te ontwerpen.

Ontdek ons uitgebreide gamma hier en laat u inspireren voor alle soorten tuinen.

Domi bouwt moderne en tijdloze constructies voor de tuin op basis van uw stijl en die van uw tuin.
Wilt u genieten van het buitenleven in stijl? Geniet van de schoonheid en kwaliteit van Domi.

Domi heeft een passie voor hout en wilt u ten volle laten genieten van uw tuin dankzij dit natuurlijke en duurzame product. Ook de passie van het bedrijf zelf is jaar na jaar gegroeid.

Het resultaat? Een uitgebreide kennis en hout dat met veel liefde wordt vormgegeven door onze ervaren schrijnwerkers, zodat het kan uitgroeien tot het pronkstuk van uw tuin. En bovendien, een pronkstuk dat zeer weinig onderhoud vereist!

De ontwikkeling van onze producten staat volledig in het teken van innovatie en design.

Domi beschikt over een jarenlange ervaring inzake de productie van kwaliteitsvolle houten constructies: tuinhuisjes, poolhouses, tuinmeubels, poorten, carports, garages, enz. We deden beroep op deze knowhow om ons gamma samen te stellen op basis van duurzame en kwaliteitsvolle materialen.

Wij bouwen uw exclusieve bijgebouw in dennenhout dat werd behandeld in een autoclaaf. Onze moduleerbare constructies op maat bieden ontelbare mogelijkheden.