Bien stocker le bois de chauffage : Différents modèles allant de 2 à 7 stères. Contactez-nous !

Terras en trap

Terrassen

Raadpleeg Domi voor de aanleg van uw terras. Denk hierbij aan alles: de functies, oriëntatie van de zon, windrichting, waterstroom, het volume, de ligging, materialen, het uitzicht, de architectuur, omgeving, ruimtelijke ordening en het budget. Bij Domi is alles maatwerk.

Een mooi houten terras creëert ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw huis.

De planken kunnen op zichtbare of onzichtbare manier worden bevestigd. Het is ook mogelijk om op de traditionele manier te werken, met een afwerking met behulp van houten pluggen.

De terrassen in massief hout creëren een lichtere look wanneer ze worden gecombineerd met bakstenen gebouwen of ze zijn de ideale verlenging van uw houten huis. Terrassen vormen een aangename overgang tussen binnen en buiten. Er zijn geen grote ruimtes vereist: een balkon of kleine stadstuin volstaan om het terras van uw dromen te creëren.

De uitvoering is eenvoudig: er zijn geen grote voorbereidende werken vereist (bijv. betonplaten). Een houten terras kan zelfs worden gebouwd op het gras met behulp van palen.

Massief hout dat wordt gebruikt voor een terras heeft een uitzonderlijk lange levensduur en vereist weinig tot geen onderhoud.

Doorheen de jaren kan het terras een natuurlijke verkleuring vertonen (vergrijzing) omwille van de blootstelling aan de zon. Als u de originele kleur van het hout wilt behouden, moet u uw terras behandelen met een geschikt product. U dient deze beschermende laag ieder jaar opnieuw aan te brengen, nadat u het hout lichtjes hebt opgeschuurd.

Trappen

Een trap voor buitengebruik? Ontdek de ontwerpen van Domi en vindt een antwoord voor uw behoeften. Onze houten trappen zijn geschikt voor iedere configuratie.

Het is mogelijk om de trappen te verbinden met een balustrade, om uw klassieke of hedendaagse stijl te benadrukken… De buitentrappen van Domi zijn handig en mooi, waardoor ze passen bij al uw behoeften en u het terras van uw dromen kunt creëren! Breng uw project tot leven met de buitentrappen van Domi.

Zin om te spelen met verschillende niveaus om uw terras een beetje karakter te geven? Of wilt u makkelijk toegang krijgen tot uw tuin vanaf een hogergelegen terras?

Enkele goed geplaatste treden volstaan ! Om alvast te dromen van uw eigen trap, vindt u hieronder enkele handige en mooie trappen van onze hand !

Meer weten...

Op zoek naar bijkomende informatie?